Disseny i Qualitat |

Disseny i Qualitat

Tarima fusta

La tarima d'interior

És el material més durador i de més qualitat que hi ha en paviments de fusta.

Un terra de fusta massissa és una peça única, irrepetible i singular. En aquest cas comptem amb un sòl robust, massís, 100% natural, amb una llarga vida i un acabat genuí que omplirà de calor, naturalitat i realisme la seva llar.

La seva resistència, comportament, i manteniment, fan que siguin els més econòmics a llarg termini. Les taules estan compostes íntegrament de fusta noble, es troben en diferents mesures que van des de 10 mm a 22 mm de gruix amb tonalitats per adequar-se als gustos i necessitats de cada client. Es pot instal·lar clavada sobre rastrell o bé s'encola la base mitjançant uns adhesius especials a la solera de formigó.

Tarimes de fusta per a exteriors

Quan busquem fustes per a exterior ens referim a aquelles que de forma natural són aptes per estar a la intempèrie. És a dir, la humitat, fongs, insectes o fins i tot el sol els afecten en menor mesura.

Aquestes són especialment demandes per al seu ús com tarimes, revestiments de paret, fabricació d'estructures i fins i tot mobiliari. Són en aquests usos on els consumidors busquen unes prestacions addicionals, com poden ser la resistència a cops, humitat i / o insectes.

Aquests sòls de fusta per a exterior són utilitzats per crear terrasses, patis o entorns de piscines. També poden ser usades per fabricar altres estructures de fusta que estaran en exteriors com pèrgoles, porxos o cobertes.