Disseny i Qualitat |

Disseny i Qualitat

Terra laminat

Els terres laminats ofereixen acabats similars als de les matèries primeres que pretenen imitar, com ara diferents espècies de fustes, rajoles o pedres. Aquests acabats  han millorat tant, que en moltes ocasions, no és fàcil distingir entre un fabricat amb la matèria primera i original i la seva imitació. Aquest tipus de terra  és resistència a aigua, foc i esgarrapades. A més són molt fàcil de netejar.

Els sòls laminats són especialment interessants per a habitacions on no volem fer grans reformes donada la senzillesa i rapidesa en la instal·lació.

És freqüent sentir que els laminats no són la millor opció per a banys o cuines, però no ha de ser estrictament així. Durant els darrers anys aquests paviments han evolucionat i la seva utilització en zones humides no és un inconvenient.

Triar un terra laminat és prendre una molt bona decisió, en molts sentits. Tenim dissenys molt naturals i autèntics. A més, els nostres terres laminats estan compostos d'aproximadament un 90% de fusta, el que dóna fe que estan concebuts per a un estil de vida saludable. Perquè a més de l'aspecte i de les superfícies, molt difícils de distingir d'un parquet de fusta natural, els nostres sòls laminats es caracteritzen per la seva extraordinària durabilitat i resistència. Per a la llar això significa que es pot confiar en aquests terres en totes les situacions.