Disseny i Qualitat |

Disseny i Qualitat

Terra vinil

Igual que els terres laminats, els vinils ofereixen la possibilitat de canviar l'aparença de qualsevol habitació sense la necessitat de realitzar obres. Disponibles en també en una àmplia varietat de dissenys ofereixen una gran resistència a l'abrasió i la humitat.

El terra vinílic o de PVC és un paviment plàstic que s'utilitza en infinitat de llocs a causa de les seves grans propietats de resistència, durabilitat però també estètiques i decoratives. Es diferencien d'un altre tipus de terra per un gran nombre de característiques:

  • Són molt més resistents que altres tipus de sòls
  • Gaudeixen d'un millor comportament davant el foc
  • Són de fàcil neteja
  • Són completament resistent a l'aigua

Els terres de vinil moderns estan dotats de tractaments superficials per aconseguir major resistència a l'abrasió, resistència a agents químics, incombustibilitat, característiques antilliscants, o millores en l'aspecte estètic. En conseqüència, els terres de vinil estan guanyant protagonisme en els últims temps respecte a un altre tipus de terres.

A causa de les seves altes prestacions, els terres vinílics ofereixen un ampli ventall de possibilitats que els permet adaptar-se a diferents tipus de necessitats i espais:

Terres vinílics per Cuines, imitació Ceràmica
Terra vinílic, imitació Parquet
Terres vinílics per banys, imitació Fusta
Terres vinílics per botigues, imitació Fusta
Terra de vinil per estudi
Terres per a Locals comercials